Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

torsdag, september 14, 2006

 

Äntligen!

Igår kom den äntligen! Den första positiva, spontana, kommentaren om min "Come on feel the Illinoise"-tröja. Föga förvånande var det på Kalmar Nation det inträffade. Det var en bra kväll på Pang Musik igår. Whitest boy alive svängde järnet, riktigt imponerade. Innan dess hade vi tagit några öl och ätit, allt till det facila priset av sex kronor. Detta beroende på att jag fick tjugo spänn för mycket tillbaka på min första öl, blev bjuden på de tre följande (Klas den jäveln=)) och att deglömde att ta betalt för maten. Men hundra spänn i intrång tog de i alla fall. Vi borde ha plankat in vid äppelträdet, så hade det blivit en riktigt billig kväll.

Träffade Tomi idag på bussen. Det var väldigt trevligt. Känns liksom som att man snabbt kommer in i rätt spår, trots att vi typ inte har setts på ett år. Träningen innan gick bra dessutom.

Studieråd idag. Lyckades med bedriften att skriva protokoll och sedan ta bort allt utan att spara. Fick ta en ODE-timme till att fixa det igen. Många ettor dock, vilket är kul.

Jag fick i runda slängar 2500 spänn i skatteåterbäring idag. Nya 8Gb iPod nano kostari runda slängar 2500 kronor. Sammanträffande? Ödet? Njae, tror ju inte på sånt, men sugen blir jag i alla fall. Vi får se hur det blir med stipendiet först.

Debatterna och utfrågningarna gör mig sur. De ljuger så kapitalt, hela tiden. "Ingen betalar mer än 4% av sin lön till CSN". MY ASS!!! "Alliansen vill sälja akutsjukhus och Vattenfall". ICKE!!! Tips till politiker: För en saklig och korrekt debatt, innan ni gör det kan ni inte få någon att ni för en saklig och korrekt politik.

Whitest boy alive - Burning. Svängde mest igår. Idag och imorgon också.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Tillägg
  2. Sjuk eller glad?
  3. Latmask eller?
  4. Ka-pow!
  5. Ja, så var det.
  6. Vad händer?
  7. Ledig
  8. En löpning in i boxen
  9. Musikhösten
  10. Färdigt

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?