Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

tisdag, augusti 22, 2006

 

En löpning in i boxen

Det kändes skönt som sjutton att spela fotboll igår. B-lagsderby mot Åsunda stod på menyn. Åsunda, med ett gäng gamla bekanta från WGy-tiden, började svagt och vi kunde mosa på ganska obehindrat de första 45 minuterna. Trots detta blev det bara ett mål. Efter en hörna seplade Brinck in bollen till Kulan som petade vidare till mig som kom löpande i en lucka och blev helt fri med målvakten. Inga problem att peta in 1-0.

I andra tappade vi vårt övertag något, men gjorde ändå 2-0 efter att Östgren träffat Brincks panna med ett inlägg. De reducerade på ett långskott som Green i målet definitivt borde ha tagit, men Fritte gjorde ganska kvickt 3-1. De reducerade dock igen efter en grov försvarstavla. Sedan ryckte vi och gjorde tre snabba mål, genom Kulan, Posta Jr och Lindh. Lindhs mål var dagens vackraste, en kanon från 25 meter som gick in via ribban. På slutet fick de ett tröstmål och slutresultatet skrevs således till 6-3. Vi har en bra trend nu. Jag spelade hyfsat, men är nöjd.

På torsdag är det Lagunda som ska ha spö. Derby derby derby.

Sex av de tio första platserna på min "mest spelade"-lista i Winamp (och däribland de tre första platserna) innehas av Death Cab for Cutie. Överlägsen etta I will follow you into the dark. Tre övriga band tränger sig in på listan, The Cooper Temple Clause, A perfect circle och Mew.

En låt som inte är med på listan än, och inte lär hinna bli det heller eftersom jag kommer att gå över till iTunes snart, är James-sångaren Tim Booths Under the Sea. Men bra är den.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Musikhösten
  2. Färdigt
  3. Sista chansen
  4. Fyra timmar
  5. Nedtrappning
  6. Bra skit
  7. Lämpligt umgänge?
  8. 02.17 AM
  9. Bra?
  10. Packat

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?