Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

onsdag, augusti 16, 2006

 

Sista chansen

Imogron möter vi LAIK. På Åvallen klockan sju kommer det att ske. Dryga timmen innan dess kommer jag att hoppa på cykeln och rulla ned för backen, glida över bron och svänga in på Idrottsvägen och sedan parkera framför häcken vid parkeringen vid Lagundahallen. Sista gången med A-laget mot LAIK. För efter den här säsongen kommer jag att sluta i Nordia. Det är en tanke som funnits i huvudet ganska länge och nu känns helt naturligt att ta beslutet. Förhoppningsvis hittar jag någon klubb i Uppsala som vill ha mig. Sista gången någonsin på Åvallen kommer att bli den 2 september, på min tjugotredje födelsedag, då B-laget gästar. Då jäklar ska det hända grejer.


Träningen idag flöt på ganska bra. Jag gillar fotboll..

Jag har en fullspäckad dag framför mig imorgon, så nu ska jag sova. Ja, först läser jag lite Fogelström. Är inne på sista boken om falmiljen Nilsson nu. Han är uppenbar socialist och gillar att glorifiera arbetarna, men en ganska fin historielektion är det ändå. Man får en väldigt fin bild av ett ständigt växande Stockholm.

Sufjan kommer till Berns den 15 november. Jag lär vara där, iklädd min "Come on feel the Illinoise"-tröja. Lyssna på "Concerning The UFO Sighting Near Highland, IL" och "For the Widows in Paradise, For the fatherless in Ypsilanti" så ses vi där sedan.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Fyra timmar
  2. Nedtrappning
  3. Bra skit
  4. Lämpligt umgänge?
  5. 02.17 AM
  6. Bra?
  7. Packat
  8. Stugan
  9. Semestertider, arbetslöshet och friår
  10. Det är sent

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?