Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

söndag, april 23, 2006

 

Seriestart

Ja, så var det då dags. Årets seriefotboll skulle dra igång igen, och Tierp hade kommit för att matcha mot oss på ett ganska ojämnt Idrottsfält. Jag var petad, vilket inte är något att förvånas över efter mina minst sagt usla matcher på sistone och det faktum att vi hade alla spelare tillgängliga. Efter dryga fem minuter av matchen blev Tarmen (målvakten) utvisad - ett horribelt dåligt domslut - och de gjorde 0-1 på den efterföljande straffen. Big Jim hade dragit på sig målvaktströjan och han klarade sig faktiskt riktigt bra. Vi spelade också riktigt bra resten av halvleken och Tierp hade inga fler chanser. Vi lyckades inte heller få in bollen tyvärr.

I andra fortsatte vi pressa(!) med tio man och nu kom också målen. Martin nickade in 1-1, Kulan prickade in tvåan och Boda satte nummer tre. Sedan reducerade Tierp efter att Emil nickade in en hörna i eget mål. Det blev lite nervigt ett tag, men Kulan avgjorde med kvarten kvar när han rundade målvakten och rullade in 4-2.

Så nu är vi serieledare. LAIK torskade mot Hagby igår och Bohman ska enligt uppgift ha blivit skadad och kommer troligen vara borta resten av våren. Det är skönt att vara igång.

Jag var i Stockholm igår med Shaker och deras fan club. De skulle spela på Fryshuset och en sån happening kunde man ju inte missa. Det var riktigt roligt och den absoluta höjdpunkten kom när vi gick till en kvarterspub i närheten. Ett stammisfyllo började prata med oss, han tyckte att det var jättekul att se oss där och glada och trevliga. Han var tydligen pensionerad politiker och var mycket engagerad i ungdomsfrågor. Hursomhelst bjöd han hela gänget på öl efter att ha fått oss att lova att vi skulle gå till ett ålderdomshem och bjuda alla gamlingar på öl när vi fick chansen.

Han fick mig att både tappa hoppet om mänskligheten och få förnyat hopp samtidigt. Han var ett tragiskt fyllo, men samtidigt var det uppenbart att han var en smart och otroligt varm person (eller en duktig mytoman). Jag vet inte vad jag tycker eller känner riktigt.

Arctic Monkeys - Mardy Bum. Bra låt, bra skiva, bra band.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Tankeöverflöd
  2. I'm back
  3. Nollningssjukor
  4. Shorty
  5. En gång till
  6. Oväntat
  7. En till
  8. Koden
  9. Ringen
  10. Dagen har varit lugn. Den ena av mina cyklar är nu...

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?