Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

måndag, juli 04, 2005

 

Varmt

Precis som igår var det riktigt varmt och skönt idag. Man tar det lugnt, äter glass till förmiddagskaffet, spelar lite kubb, går barbröstad och hoppas att man kan bli lite brun eller åtminstonde röd och så kanske man sitter inne i svalkan och kollar på en schysst film när det är som varmast ute. Idag var denna film Sagan om Ringen - De Två Tornen. Detta är nog vad som går under beteckningen livet på en pinne.

Dessutom dammade jag och farsan av badmintonspadarna och invaderade Sveriges bästa badmintonhall - Fyrisfjädern - för en liten motionsrunda. Det var ett par veckor sedan sist, så det var lite si och så med bollträffen, men jag är övertygad om att det kommer förr eller senare.

Jag glömde ju Den Roliga Läsningen igår, så därför kommer dubbel upplaga idag istället.
Jag var hemma i flogsta och hämtade post idag. Lite längtar jag tillbaks dit, så jag tänkte ha med något relaterat. Vet inte om det är så kul, men detta är i a f vad susning.nu skriver om Flogstavrålet.
"Vid 22.00 vrålar studenter ut sin ångest, glädje, ilska eller frustration på Sernanders väg i Uppsala. Liknande seder finns även på Delphi i Lund. Det första ursprungliga vrålet ekade mellan huskropparna år 1987 och kom enligt säker källa från ett av fönstren från Sernanders väg 3."

Nummer två.
Internets antagligen roligaste site heter www.turnofftheinternet.com. Man bör dock använda Internet Explorer och tillåta pop-ups för att man ska kunna njuta av den till fullo.

Live8 gick ju av stapeln igår och man inte låta bli att faschineras av Stevie Wonder. Gubben är så fantastisk att det inte går att beskriva. Dessutom har han Nathan Watts som gungar fram världens skönaste basgångar bakom sig. Lyssna på I wish, så kanske polletten ramlar ned. Eller ladda ned Live8 från igår.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Kort kort
  2. Run, Forrest! Run!
  3. Jordgubbar
  4. Halvtid
  5. Måndag
  6. Jobb
  7. Brunt
  8. Störningar
  9. Stilfullt
  10. Hype

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?