Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

tisdag, juni 28, 2005

 

Halvtid

Nu har årets fotbollssäsong nått halvtid, efter att b-laget idag besegrade Åsunda med imponerande 8-1. Vi hade ett riktigt bra lag, med bland andra Johnson och Tomas Petersen tillbaka efter lång bortavaro och Ewert, Kalle, Emil och jag inlånade från a-laget. Således hade vi inga större problem att köra över Åsunda. Niklas, Ewert, Kalle, Emil och Walle stod för målen.

A-laget slutar vårsäsongen som trea i Div. 5 Västra Uppland, en placering som vi har all anledning att vara nöjda med. Som nykomlingar var det svårt att veta hur starka vi var i sammanhanget, men det har visat sig att vi kan ge alla lag i serien en rejäl match, något som vi inte minst visade i derbyt mot topptippade (och serieledande) Lagunda, där vi vann med 5-1. Tyvärr hade vi otur med skador och frånvarande spelare i mitten av våren, vilket gjorde att vi förlorade en del matcher som vi borde ha tagit poäng i. Positivt för mig är att jag fått speltid i varenda match, och faktiskt fått starta 8 av 11 matcher, och spelat 90 minuter i 6 av dessa. Två mål har jag dessutom prickat in.

B-laget har gjort en halvdan vår och blandat riktigt bra insatser med riktiga bottennapp. Den dåliga tillgången på seniorer har gjort att vi fått låna in alldeles för många junisar i en del matcher. I och med dagens vinst svingade vi oss dock upp till fjärde plats i tabellen. Jag hoppas och tror att höstsäsongen kan bli mycket bättre än våren, när vi kan ha fler seniorer med. Jag har spelat alla matcher utom derbyt mot S:a Trögd, men tyvärr bara gjort ett mål. Det måste jag bättra på.

En man i USA försäkrade en del av sina dryaste ägodelar, bland annat några paket riktigt dyra cagarrer, mot brandskada. Ett tag senare anmälde han till försäkringsbolaget att alla cigarrerna förstörts i en serie små begränsade bränder, och han ansökte därför om ersättning. Försäkringsbolaget motsatte sig givetvis detta, efter som han rökt upp cigarrerna. Fallet gick till domstol, där mannen vann eftersom det i kontraktet inte specificerats vilken sorts bränder som träckte och inte täckte. Försäkringsbolaget var förstås inte sena med att replikera. De anmälde mannen för mordbrand i 24 fall och för skadegörelse. Mannen dömdes till 15 års fängelse.

Jimmy Chamberlin var trummis i Smashing Pumpkins. Nu spelar han i Jimmy Chamberlin Complex och han är grym. På deras hemsida kan man ladda ned Streetcrawler. Gör det!
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Måndag
  2. Jobb
  3. Brunt
  4. Störningar
  5. Stilfullt
  6. Hype
  7. Jag dammade av skivan Med Jedi Knights II idag, så...
  8. Torka
  9. Festival
  10. Fel

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?