Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

måndag, februari 19, 2007

 

Jag är inte bara fulländad, jag är ödmjuk också.

Jag har varit på äventyr. Göteborg tur och retur och hej hopp vad det hände saker. Frågan är vad som är intressant att redogöra för här. Det fotbollsmässiga täcks utmärkt av rapporteringen på www.borussiabasra.com. Där framkommer även att vi hade en trevlig kväll på Sticky Fingers. Därefter kom E med tåget och vi drog runt på stan i några timmar; åt, fikade, gick på bio, körde fel etc. Jag hatar verkligen att köra bil i städer som jag inte hittar i. Och har man lokalsinne som en lämmel så blir det ju inte lättare. Nackdelarna med bilkörning skulle vi komma att utforska närmare efter att vi lämnat Götet.

Men på söndagkvällen var vi på Pain of Salvation. Eskiltunas svar på NiN gjorde en helt ok spelning, med en Hallelujahcover som kronan på verket. Ett segt parti i mitten och den misslyckade Disco Queen drog dock ned betyget. Tre tajta nätbrynjor blir betyget.

Glada i hågen men något trötta drog vi iväg hemåt. Strax innan Örebro slutade batteriet att laddas. Strax efter Örebro stannade vi eftersom ljuset från lamporna blivit för svagt. Bilen startade förstås inte igen, så med klockan på ungefär 03:15 ringde vi till Assistanskåren. E hade en kompis i Örebro som vänligt nog upplät en soffa och en extrasäng åt oss mitt i natten. I morse tog vi tåget till Enköping och sedan buss vidare hem. Nu har jag ägnat resten av dagen med att försöka övertyga alla jag känner att man aldrig ska köpa franska bilar. De flesta var inte intresserade från början.

Pans labyrint är en underbar film. Jag blev riktigt tagen. Inte muntert för fem öre, men underbart. En film som borde ses. Gamla Bion får ta och visa den i sommar. Då ska jag se om den. Jag vill kolla mer på film. Jag känner mig oftast för stressad eller fattig tyvärr. Men jag ska.

Bloc Party kommer hit snart. 1 maj tror jag bestämt att det är. Jag ska försöka vara där då. A weekend in the city är enligt mig (Groove håller inte med mig) riktigt riktigt bra. Hunting for witches är en bra låt av många. Sen blir man ju glad om man får höra Pioneers också.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Nu.
  2. Det är svårt att inse sin egen storhet.
  3. DN skämmer ut sig.
  4. Saker förändras.
  5. Dålig politik.
  6. Skarpt.
  7. Dagens bibelcitat.
  8. Här går jag igen
  9. Mycket.
  10. Wild 'n' fresh

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?