Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

lördag, juni 04, 2005

Lön för mödan

Matchen idag: Planen var läskigt blöt efter allt regnande och Martin var sjuk, så förutsättningarna var inte de bästa. Det började inte heller speciellt bra, Tierp förvaltade sin första hörna till 1-0, ett resultat som efter ganska jämt spel stod sig till halvtid. Efter en kvarts vila körde vi igång igen, och de gjorde 2-0 efter ca fem minuter. Sedan började de tröttna och vi tog över spelet mer och mer. Efter ett tag kom också utdelningen, när Pizza nickade in reduceringen. Ett tag senare fick vi frispark i riktigt bra läge och Pizza tog chansen när målvakten dessutom stod dåligt placerad. 2-2. Med två minuter kvar kom Victor Brinck fri och chippade in segermålet. En riktigt skön kämpaseger och tre viktiga poäng.

Mina nya skor är snygga.

I övrigt har Sverige spöat Malta med 6-0 och jag ska vara med i b-lagets match imorgon. Vaksala står för motståndet och vi behöver en vinst.

The Thrills - Our wasted lives. Bafatt jag gillar sångaren.