Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

måndag, maj 30, 2005

 

En nästan riktig måndag

Måndag =def. Veckans värsta dag, eftersom den är den första av de fem arbetsdagarna, vilket skapar känslor av hopplöshet och uppgivenhet hos mången människa. Innehåller vanligtvis inga regelbundna glädjeämnen, såvida det inte är Desperate Housewives-säsong. Dagens skyddshelgon heter Gustaf och är en fet katt. Bara det är deprimerande.

Dagen som idag är verkar bli en riktig måndag. Som tur är har dock det regelbundna tisdagsnöjet, fotbollsträning, denna vecka flyttat fram till idag denna veckan på grund av onsdagen derby mot Lagunda AIK i div 5 västra. I övrigt är det fortsatt hemtentan som gäller.

Förresten kommer även torsdagen att bjuda på derby, även om min medverkan är osäker. B-laget möter S Trögd IK, men tränaren Himis (egentligen heter han Lasse Himanen, men det är det få som vet) tycker inte om att a-lagarna spelar i b-laget för mycket. Att a-laget dessutom har ett minst sagt taskigt skadeläge och ett tufft spelprogram ökar säkert inte mina chanser. Men en halvlek kan man nog förhandla sig till.

Denna bloggs första (men definitivt inte sista) musiktips får bli Imogen Heap - Hide and Seek. En riktigt skön och lite annorlunda låt.

//æ
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. Carling weekend
  2. Blogg, i hemtentans spår.

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?