Cynisk & småsur.

Krokiga tankegångar i raka rader. Glamourens antites. En obäddad dagbok.

onsdag, juni 01, 2005

 

Bara lite kvar.

Igår var det "sista natten med gänget"-middag på Kalmar. Folk var inte på sitt partygladaste, med hemtenta och seminarier och allt som är på gång, men grekburgaren var god och det mesta var allmänt trevligt. Idag har vi sista seminariet, sedan är det bara hemtentan som skall göras klar och sen är det sommarlov.

Metal Fusion kör så ofta vi kan nu för tiden. En konsert är inbokad 18/6 och färdigheterna måste slipas upp, så att allt låter så underbart som det kan och ska göra. Vi har ett par tre nya låtar att repa in, bland annat en riktigt cool old-school bluestolva. Utvecklingen går bakåt verkar det som, och det är ju bra.

Ikväll ska årets andra Derby (notera stort D, som innebär att det är Lagunda AIK som står för motståndet) äga rum på Skogsvallens något gropiga men ändå utsökt charmiga gräsmatta. Det första Derbyt i år spelades i B-lagsserien, men denna gång är det på riktigt, i div 5 västra. Vi kommer att få det jobbigt, men ganska många av de som var borta i lördags är tillbaka, så förhoppningsvis kan vi sätta emot ordentligt.

Musiktips då: Det före detta Enköpingsbandet Unisex har gjort ett par bra låtar. Pigs & their farms och förra årets minihit (kom in på Up North-listan) keep on moving higher är båda klart hörvärda låtar. Kan vara svåra att få tag på, men är man inne på rätt hubbar så.
Comments: Skicka en kommentar

<$BlogBacklinkTitle$> <$BlogBacklinkDeleteIcon$>
<$BlogBacklinkSnippet$>



<< Home
  1. En nästan riktig måndag
  2. Carling weekend
  3. Blogg, i hemtentans spår.

Bloggtoppen.se



This page is powered by Blogger. Isn't yours?